sahibinden otomobil ilan ver

Sahibinden otomobil ilan vermek istiyorsanız ve nerede nasıl ilan veririm diye düşünüyorsanız işiniz hem zor , hem de çok kolay.Her gün yeni bir ürün, yeni bir teknolojik ürün piyasaya sürülüyor. Tabi ki  ücretlerin hızına yetişmekte pek olası olmuyor. Son zamanlarda teknoloji ne kadar iyiyse alacağınız üründe bir o kadar pahalı oluyor. Neticesin de son teknoloji ürünler kullanmak hemen hemen olanaksız hale geliyor. Veyahut tam tersine teknolojiyle fazlasıyla içiçeyseniz, daimi çıkan teknolojik ürünleri tecrübe etmek için almak istiyorsunuz ve hanede kullanılmamış veyahut bir iki ay kullanılıp bir kenara bırakılmış bir sürü ürün birikiyor ve siz paranızı harcadığınızla kalıyorsunuz. Fiyatsız duyuru vererek veya sahibinden ilan vererek bu dertten sizde kurtulun. Tüm bunların hepsini yapmak ilan vermek ancak birkaç dakikanızı alır. Üşenmeyin sizde hemen ilan verin.
Dert etmeyin şimdi, Hayatta her şeyin olduğu gibi bunun da bir çözümü var tabi ki. O da internet üzerinden ilan vererek ikinci el ürün almak ya da elinizdeki ürünü satmaktır. Bunun içinde en uygun alıcı ya da satıcıya erişmeniz için en güzel yol ilan sitelerine müracat etmek. Bu sitelerde bir hayli ürün çeşitliliği olduğu gibi bir çok çeşide ve değişik teknolojik ürünler erişmek mümkün. Üstelik neredeyse sıfır ürünleri ikinci el ücretine almanız kaçınılmaz oluyor. Cep telefonundan bilgisayara, tabletten resim makinesine kadar birçok ürünün hem sıfırına hem de ikinci eline bu siteler aracılığı ile erişmeniz mümkün. Beğendiğiniz bir ürünü farklı ücretlerle görebilmeniz de bunun cabası tabi.
Siz elinizde bulunan ürünleri satarken de oldukça avantajlı bir yoldur bu. Zira bu yolla hiçbir aracıya para kaptırmadan ürününüzü direk satabilme olanağına sahipsiniz. Böylelikle de kazandığınız paranın hepsi size kalıyor. Bu evrede size tavsiyemiz duyurunuzu, fiyatsız duyuru verilen siteler aracılığıyla yayınlamaktır. Bu yolla önceden belirttiğimiz gibi satışını yaptığınız bir ürünün bütün fiyatı de cebinize kalır. Bu yolla zati ürününüzü satmak diğer metotlara göre çok daha kolaydır. Mağazaları dolaşıp ücret almak , en fazla para verene satmaktansa sizin kendi belirlediğiniz ücret üzerinden satış yapmak daha çok işinize gelecektir.
Bu aynı vaziyet ürün alırken de geçerlidir. Başka bir deyişle mağazaları dolaşıp en ucuzunu bulmaya çalışmaktansa internet üzerinden sıfırını veyahut ikinci elini ücretleri mukayese ederek en avantajlı bir şekilde alabilirsiniz. Üstelik de bunu yaparken hiç mi hiç yorulmuyorsunuz, tabi parmaklarınız hariç. Zira tüm bunları bilgisayar başından klavye ve Mouse yardımı ile  yapıyorsunuz.







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Satılık Araç ilanı şablonu nasıl olmalı.?

İnternette En Başarılı ilan nasıl verilir

Rüyada ikinci el araba almak :)

Hangi araba bana uygun

ilan ver araba sat, para kazan

Alanya Ticaret Rehberi

Satılık telefon ilanı hem de ücretsiz

Emlak ilanı için ilan sitelerinin fiyatları ne kadardır.?

Diğer daire satanlardan neyiniz eksik

Sahibinden Ücretsiz ilan vermek