Araba ilanı ver sahibinden yada patronumdan

Araba ilanı ver sahibinden ama gerçek sahibinden, aracıdan olmasın. Bu ne demek diye düşünebilirsiniz yada kafanız karıştı ne demek istediğimizi anlamadınız. Eğer bireysel şahıs iseniz ve ikinci el araç arıyorsanız yada ilan vermek istiyorsanız. 
Gerçek sahibinden diye başlık atmakta fayda var, yok ama bireysel değil kurumsal iseniz yani bu işin ticaretini yapıyorsanız Araba ilanı ver Patronumdan deyin, ilan verilecek yerleri arayın ve başlığına Patronumdan Satılık araba deyin ki, satılık araba ilanı arayanlar yanılmasın ve gerçek bilgiye ulaşsın diğer türlü şaşırıyorlar ve bir çok kişi galeriden değilde direkt sahibinden almak istiyor ve galeri olduğunu anlayınca ilan dan geri çıkıyorlar. 
Şahıstan almak istedikleri için vazgeçiyorlar. Peki bir de şöyle bir durum var, galerici aracı satın almış oda gerçek sahibi o zaman ne yapmak lazım, ne yapalım adam almış aracı oda sahibi, işinize yarıyorsa istediğiniz araç ise alacaksınız yapacak bir şey yok.
Asıl önemli olan, sizin nasıl bir araç aradığınız, eğer aradığınızı bulduysanız, kim olduğu aslında çok da önemli değil yapın pazarlığınız alın. Hayırlı uğurlu olsun.














Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Satılık Araç ilanı şablonu nasıl olmalı.?

İnternette En Başarılı ilan nasıl verilir

Rüyada ikinci el araba almak :)

Hangi araba bana uygun

ilan ver araba sat, para kazan

Alanya Ticaret Rehberi

Satılık telefon ilanı hem de ücretsiz

Emlak ilanı için ilan sitelerinin fiyatları ne kadardır.?

Diğer daire satanlardan neyiniz eksik

Sahibinden Ücretsiz ilan vermek