Satılık ev ilan vermek istiyorum

Bütün emlakçıların hayali ilan sitelerine ilan girerek, girdileri ilanları her gün binlerce kişinin görmesi ve bu daireleri alacak kişilerin kuyruğa girmesi, işlerin süper tıkırın da olması.
Bu dönemsel olarak olabilir amam şu sıralar bu piyasa bu şekilde değil. 2000 li yıllarda Antalya ve çevresinde aynen de böyle idi. Ama uygulanan satış politikaları ve bazı sosylojik sebeplerden dolayı bu piyasa maalesef bitti.
Nelerdi mesela bi kere inanılmaz derece emlak firması türedi bu süreçte. oo kimler emlakçı olmadı ki, garsonlardan tutunda ayakkabıcıya kadar herkes, bu sektörde tutunanlar da oldu, kaybolanlarda oldu.
Ancak şimdi işler değişti ve lokma aslanın ağzından midesine kadar indi. Artık bu işler o kadar kolay değil. Şu anda kalan sağlarla birlikte az olan yabancı emlak müşterisi artık, Türk müşteri potansiyeline dönüştü ve normal dairelerden büyük proje yapımlarına başlandı ve alıcılar buralara yönlendirilmeye başlandı. Gerek projelere ve tekleme dediğimiz dairelere alıcı bulmak için ilan siteleri daha önemli hale geldi.
Artık popüler ve gözününde olan ilan sitelerine ulaşmak için arama motorlarına satılık ev ilanı vermek istiyorumdaire ilanı ekleilan verilan ekle gibi kelimeler yazarak, bu arama motorlarında ilk sıralarda çıkan yani ilk 10 sıra içinde olanlar sizin bu ihtiyaçlarınıza cevap verecek niteliktedir. Bize de size bu konuda kolay gelsin hayırlı satışlar demek düşer.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Satılık Araç ilanı şablonu nasıl olmalı.?

İnternette En Başarılı ilan nasıl verilir

Rüyada ikinci el araba almak :)

Hangi araba bana uygun

ilan ver araba sat, para kazan

Alanya Ticaret Rehberi

Satılık telefon ilanı hem de ücretsiz

Emlak ilanı için ilan sitelerinin fiyatları ne kadardır.?

Diğer daire satanlardan neyiniz eksik

Sahibinden Ücretsiz ilan vermek