ikinci el ürünlerinizi ne yapıyorsunuz.?

Eğer ikinci el bir ürününüz var ise, İlanınızı yayınlayacağınız site netlikle emin olmalı ve bu nokta da aza sayısı ehemmiyet kazanmakta. Neticede on tane üyesi olan bir sitede duyuru verseniz de yeterli sayıda kişiye ve size uygun kitleye erişemeyeceksiniz bu şekilde. Bunun dışında sizden cep yakmayan miktarlarda fiyat talep eden sitelerin yanında gereksiz yere bir hayli gider çıkaran site mevcut. Ücretsiz ilan verme imkanına sahipken hanede kalan eşyalarınızı  satmak için neden fazladan para ödeyesiniz ki?
Bu sebepledir ki ürününüzün doğru bir şekilde alıcıya erişmesi için bir an önce ilan vermelisiniz. Duyurunuz verirken ilan ekleme kaidelerine dikkat ederseniz çok daha karlı ve başarılı bir alışveriş yapmış olacaksınız. Hem de tüm bunları hiçbir ücret ödemeden yapacak ve karınızı cebinize koyacaksınız.
Peki neden internet sektöründe ürün ilan vermeliyim?  Diğer alışveriş yollarından farkı nedir? Avantajlar nelerdir? İlk nedeni sattığınız ürünün doğru ücretten, doğru kişiye istenilen vakitte erişmesini sağlamaktadırlar.  Ayrı olarak ürününüz belirli bir kategori altında olduğu için direk ihtiyacı olan alıcıya erişmesini kolaylaştırır.  Bu vaziyette da dikkat edeceğimiz diğer bir nokta ürünümüzü doğru kategori altında satmaktır. Mesela emlak satışı veya kiralama yapacaksınız, oldu ya gözünüzden kaçtı gidip başka kategoriye bırakırsanız o duyurusu tabi ki bundan muvaffakiyet beklemeyin.
Yukarıda da belirttiğimiz gibi duyuru verme işlemini tamamiyle fiyatsız gerçekleştiren baya çok site mevcut. Bu noktada size düşen siteleri doğru bir şekilde araştırıp iyice kontrolden geçirmek ve size en uygun olanını alıp duyurunuzu vermek.


















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Satılık Araç ilanı şablonu nasıl olmalı.?

İnternette En Başarılı ilan nasıl verilir

Rüyada ikinci el araba almak :)

Hangi araba bana uygun

ilan ver araba sat, para kazan

Alanya Ticaret Rehberi

Satılık telefon ilanı hem de ücretsiz

Emlak ilanı için ilan sitelerinin fiyatları ne kadardır.?

Diğer daire satanlardan neyiniz eksik

Sahibinden Ücretsiz ilan vermek