İnternette En Başarılı ilan nasıl verilir

internette duyuru ver derken arama motorunda üstlerde çıkmak yalnızca sitenin yapabileceği bir vaziyet değil bunun için bilinmesi şart olan bir takım evreler var ve bu evreleri uyguladığınız takdirde duyuru ver dediğiniz ürününüz internette arama motorlarınca daha kolay idrak edip ve üstlerde çıkar. o vakit nelerdir bunlar?


Evvela duyuru ver evresi uygulanırken yapılması şart olan ehemmiyetli bir şey duyurunuz ile ilgili bir başlık yazmak. Diyelim ki bir araç satacaksınız ve aracın markası filanca olsun ve bunu başlığınızda şu şekilde geçirirseniz '' sahibinden satılık 2.el filanca markalı otomobil'' bu şu manaya geliyor bu anahtar kelimelerde; sahibinden satılık otomobil, 2.el otomobil, sahibinden satılık 2.el otomobil, satılık otomobil, kelimelerinde dahi sizin başlık gösterilebilir. 

Tabi ki tek yapılması gereken bu değildir. Bir sonraki mertebe uygun bir izah yazmak. Uzun uzun anlatmayacağım onu fakat çok kolay şeyler var. ilan ver diyince hangi ürün üzerine ilanınız varsa onla alakalı açıklamalar yapın. Tabi en az 3 tane anabaşlık olsun ve bu ana başlıklar Başlık1, Başlık2 ve Başlık3 yazı şeklini içersin tabi bu arama motorlarınca sevilen bir durumdur. 

Ayrı olarak yukarıda saydığım anahtar kelimelerinizde açıklama bölümünde geçerse ve altı çizili, italik yazı şekli ve kalın şekliyle işaretlerseniz buda ilan ver dediğiniz durumu üstlere çıkarır.Diğer bir bir aşamanız ise resim ilave etmek olacak azaların dikkatle baktıkları bir diğer şeyde budur. 

Resimleriniz ilanınız konusunda olursa arama motoru daha çok bu durumu sevecek ve ilan ver durumunda bu kaideye da uyarsanız işiniz dahada kolay olacak.Haydi hayırlısı diyelim ve ilanınızı verelim.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Satılık Araç ilanı şablonu nasıl olmalı.?

Rüyada ikinci el araba almak :)

Hangi araba bana uygun

ilan ver araba sat, para kazan

Alanya Ticaret Rehberi

Satılık telefon ilanı hem de ücretsiz

Emlak ilanı için ilan sitelerinin fiyatları ne kadardır.?

Diğer daire satanlardan neyiniz eksik

Sahibinden Ücretsiz ilan vermek