Yıl sonu ikinci el araç alım satımı

Yıl sonu yaklaşıyor ve hesap kapama dönemleri geldi, dolayısı ile firmalar bir telaş içerisinde koşturuyorlar. Bundan dolayı otomobil firmaları da kampanyalara başladı.
Eğer sıfır araç yada ikinci el araç almayı düşünüyorsanız şu sıralar tam zamanı, neden derseniz, firmalar kampanyalar yaptığı için, fiyatlar uygun bunun yanında sıfır araç satışlarında artma olacağı için ikinci el araç satışlarında düşüş olacaktır.
İşte, tam bu arada sizde ikinci el araba almayı düşünüyorsanız, tam zamanı deyip bir galerinin yolunu tutunuz yada internete müracat edip, ikinci el araba ilanları yayınlayan sitelerden istediğiniz aracın araştırmalarına başlayabilirsiniz.

Kasım ayı kampanyalarında; indirim, sıfır ürem (faiz), ödeme erteleme ve sabit kur gibi fırsatlar bir anda öne çıktı. İşte 2016 yıl sonu bir takım kampanyalar olmuştu: 

TOYOTA: 3.000-8 bin lira arası değiş tokuş indirimi uyguluyor. Takas indirimi, Avensis'te 7 bin, RAV4'te 8 bin liraya varıyor. Taksitlere Haziran 2016'da başlama olanağı sağlıyor. 

RENAULT: Sıfır faizli kredi, binek otomobillerde 15 bin lira kredi meblağı ve 15 aya kadar, 36 bin lira kredi için 12 aya kadar veyahut 12 bin lira için 36 aya kadar ödeme seçenekleriyle kullanılabiliyor. Hafif ticari araçlar için 'Şimdi Al Şubat 2016'da Öde' avantajı bulunuyor. 

FORD: Yeni Mondeo'yu 40 bin lira 20 ay vade yüzde 0.66, diğer binek otomobillerini ise 30 bin lira 20 ay yüzde 0.69 faizli kredi olanağıyla satışa sunuyor. 

PEUGEOT: 208, 2008 ve 301'i 24 bin lira 24 ay sıfır faiz; 308, 3008, 508 ve 5008'i 40 bin lira 20 ay sıfır faizle satışa sunuyor.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Satılık Araç ilanı şablonu nasıl olmalı.?

İnternette En Başarılı ilan nasıl verilir

Rüyada ikinci el araba almak :)

Hangi araba bana uygun

ilan ver araba sat, para kazan

Alanya Ticaret Rehberi

Satılık telefon ilanı hem de ücretsiz

Emlak ilanı için ilan sitelerinin fiyatları ne kadardır.?

Diğer daire satanlardan neyiniz eksik

Sahibinden Ücretsiz ilan vermek